Omroep MAX veilt voor de Filipijnen

15 november 2013

Alle radio en TV- programma’s van MAX zetten zich a.s. maandag in voor de slachtoffers van de ramp in de Filipijnen. MAX biedt een platform voor particulieren en organisaties om veilingitems aan te bieden. De opbrengst van deze veiling komt in zijn geheel ten goede aan Giro 555. Op www.veilenvoorgiro555.nl worden ook door diverse MAX-programma’s aanbiedingen gedaan. De veiling sluit woensdagavond om 00.00 uur.

Een aantal hoogtepunten van de veiling zijn:

Studio MAX Live
Verslaggeefster Fleur Bok bericht live vanuit Beeld & Geluid over de activiteiten daar. Zij komt enkele keren terug in de uitzending.

Lokale acties worden belicht. Gasten die in de uitzending komen, bieden een bijzonder item of dienst aan voor de veiling

Wekker-Wakker – Radio 5
Diverse mensen die zich bezighouden met giro 555 worden s’ochtends door Henk en Myrna gebeld.

Tijd voor MAX
De gehele uitzending staat in het teken van de landelijke actie voor de slachtoffers van de ramp in de Filipijnen. We schakelen onder andere live met Beeld & Geluid van waaruit Radio 2 de hele dag live uitzendt.

In de studio ontvangen wij onder andere Manuela Kemp, Michiel Borstlap, André Rouvoet, Ilja Gort, Anneke Grönloh en Frank du Mosch. Door hen ingebrachte items worden geveild voor de Filipijnen. En wij openen onze deuren voor iedereen die wil doneren voor de slachtoffers van de ramp in de Filipijnen! Martine van Os en Sybrand Niessen maken  s’avonds in de officiële uitzending van giro555 bekend wat Tijd voor MAX al heeft opgehaald.

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 10 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie