Paul de Leeuw zet zich in voor Syrië

Paul de Leeuw zet zich in voor Syrische slachtoffers. Hij geeft kijkers de kans zelf te bepalen welke optredens in de uitzending komen, door hen geld te laten bieden. Het geld komt ten goede aan Giro555.

Het idee ontstond spontaan in de laatste uitzending Langs de Leeuw. Daarin zegden Paul de Leeuw en Omroep MAX-voorzitter Jan Slagter toe dat zij € 15.000,- geven aan Giro555 als Bram Moszkowicz en Eva Jinek in het programma komen.

De Leeuw riep mensen thuis op mee te doen. Voor elke € 1000,- die binnenkomt tapt Cor Bakker een mop. Voor € 2500,- kruipt Sanne Wallis de Vries nog eenmaal in de huid van koningin Beatrix. En als € 10.000,- binnenkomt speelt Jandino Asporaat nog eenmaal Judeska, komt Paul Groot als Ipie en Paul de Leeuw als Annie de Rooij.

Kies welk optreden jij in Langs de Leeuw wilt zien en geef aan Giro555

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555:

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens. Meer informatie